Op zoek naar bedrijfsuitje strand?

bedrijfsuitje strand
BEDRIJFSUITJE STRAND, bedrijfsuitjes op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Zandvoort, Bloemendaal, Kijkduin, IJmuiden, Hoek van Holland. De leukste vindt u hier!
Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events organiseert de allerleukste bedrijfsuitjes op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal of IJmuiden. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje voor uw personeel, of een compleet verzorgde bedrijfs familiedag op het strand, wij bieden zeer veel mogelijkheden om uw bedrijfsuitje strand tot een groot succes te maken.
BEDRIJFSUITJE STRAND, PERSONEELSUITJE STRAND? De leukste BEDRIJFSUITJES, STRANDUITJES, PERSONEELSUITJES op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemend
Na een korte uitleg over het gebruik en werking van een GPS Global Position System op een van onze startlocaties, vertrekt u tijdens uw bedrijfsuitje of teambuilding evenement in teams met GPS over het strand en door de duinen naar verschillende ludieke teamopdrachten.
Bedrijfsuitje strand Bedrijfsuitje.org.
Stranddag Hoek van Holland. Stel een stranddag bedrijfsuitje samen met één of meerdere activiteiten. Powerkiten, boerengolf, volleybal, voetbalgolf en meer. Combineer een middagje op het strand van Scheveningen met één of meerdere leuke strand activiteiten. Ook een combinatie met activiteiten rond/nabij het strand is mogelijk.
Bedrijfsuitje strand Bedrijfsuitje op het strand: Scheveningen, Zandvoort, Noordwijk, Rockanje en Hoek van Holland.
Met uw bedrijfsuitje op het strand als uitvalsbasis geniet u onbezorgd van een geslaagde dag! Wie zijn wij? Als dochteronderneming van een van de grootste aanbieders van Nederland op het gebied van stranduitjes kunnen wij zelfstandig maar met het gereedschap' van ons moederbedrijf groepen aan van 10 tot 5.000 personen.
Bedrijfsuitjes op het strand Beachproof organiseert bedrijfsuitjes op de stranden van Noord Holland.
BEDRIJFSUITJES OP HET STRAND. Beachproof is een jong, brutaal en eigenzinnig sportief bureau die bekend staat om zijn bijzondere bedrijfsuitjes op het strand. Op de mooiste plekken langs de Noord Hollandse kust organiseren wij diverse strandprogrammas waaronder de Expeditie Robinson, het ultieme kustprogramma voor de hedendaagse strandjutter!
Bedrijfsuitje strand Scheveningen, kijkduin Flitz-Events.
Bedrijfsuitjes, personeels uitjes, teambuilding uitjes, beachgames en uitjes strand.: Sportieve bedrijfsuitjes op het strand. Bedrijfsuitje vliegeren / powerkiten op het strand. Lekker een dagje uitwaaien met uw bedrijfsuitje op het strand met vliegers in alle soorten en maten. Be Robinson op het strand.
Bedrijfsuitje Strand Uitjes en Eten.
Uitjes en eten. Uitje op het Strand. Het strand is een ideale locatie voor een bedrijfsuitje of groepsuitje. Voel de ontspannen sfeer, zand tussen je tenen en de wind door je haren. Een uitje op het strand is gewoon genieten.
BEDRIJFSUITJE STRAND ZEE PERSONEELSUITJE STRANDUITJE GROEPSUITJE SPEV / NOORDWIJK-EVENTS.
20 strandpaviljoens en beachclubs langs de Nederlandse kust, waardoor we voor ieder gezelschap en budget een passende locatie kunnen bieden voor een bedrijfsuitje strand. Preferred supplier van de grote 4 en 5 sterrenhotels in Noordwijk, waaronder Hotels van Oranje, Radisson Blu Palace Hotel en diverse NH Hotels.
Bedrijfsuitje strand personeelsuitje strand groepsuitje strand strandevenement aan het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Zandvoort of IJmuiden.
Een leuk en actief bedrijfsuitje, personeelsuitje of groepsuitje aan het strand is altijd geslaagd en vergroot de teambuilding. Wilt u meer weten over de mogelijkheden om samen met ons een bedrijfsuitje of groepsuitje aan het strand te organiseren, neem dan gerust contact met ons op of vul het offerteformulier in bij het strandevenement van uw keuze.

Contacteer ons