Resultaten voor bedrijfsuitje Zwolle

bedrijfsuitje Zwolle
Bedrijfsuitje Zwolle.
De Sassenpoort was vroeger een deel van de stadsmuur van Zwolle en de Peperbus is een hoge toren van wel 75 meter. Zwolle is een veelzijdige, gezellige stad, ideaal als decor voor uw bedrijfsuitje, personeelsuitje of teamuitje. Stadsarrangement organiseert daarom al vele groepsuitjes in Zwolle.
Bedrijfsuitje Zwolle Pink Pepper biedt een groot assortiment aan uitjes.
Dit maakt het ideaal voor een leuke boottocht. Een leuke combi met een van onze activiteiten. Mogelijkheden genoeg dus als bedrijfsuitje Zwolle. Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje Zwolle, een workshop in Zwolle of een teambuilding activiteit in Zwolle?
Personeelsuitjes in Overijssel / Zwolle.
20 50 personen. Bekijk uitje Bewaar uitje ArcheryTag, de nieuwe trend met actie en spanning. Regio Zwolle OV. De nieuwe trend. Het leukste bedrijfsuitje van dit moment met actie en spanning. ArcheryTag is een unieke combinatie tussen boogschieten en paintball.
Originele bedrijfsuitjes in Zwolle.
Jullie hebben nu de kans om even in hun huid te kruipen! Dit spel, waarbij je in teams een moordzaak moet oplossen is ideaal als bedrijfsuitje of groepsactiviteit met collegas of vrienden. Crime Tablet citygame in meer dan 50 steden. Vanaf 3325, per persoon. Vanaf 12 personen. Hilversum Zwolle Ijmuiden Apeldoorn Wijk aan Zee Hoek van Holland Bloemendaal Delft.
Personeelsuitje Zwolle Je vindt het op WegmetdeBaas.
Op WegmetdeBaas staan vele leuke tips voor een personeelsuitje in Zwolle. Break Out Verwondering: De Team-escape is een fantastische Game waarbij teams zich een weg banen langs verschillende uitdagende opdrachten. Hierbij is teamwork belangrijk en worden alle zintuigen en capaciteiten van de teamleden tot het maximale getest. Op elke locatie lossen de teams een klein stukje van de puzzel op. Van 10 tot 500 personen. Lees meer over dit bedrijfsuitje.
Uitjes en bedrijfsuitjes in Zwolle Boek nu bij ZwolseUitjes.nl.
Ontdek Zwolle eens in de vorm van originele bedrijfsuitjes in Zwolle of groepsuitje op maat! Dus geen standaard uitjes-programma, maar een bedrijfsuitje in Zwolle dat geheel zal aansluiten en passen bij uw team en collegas. We luisteren eerst goed naar uw wensen en budget.
Bedrijfsuitje in Zwolle Wegmetdebaas.
Dat zijn bedrijfsuitjes waarin de groepen zelf films of commercials gaan maken. Liever de digitale wereld even vaarwel zeggen? Een bedrijfsuitje in Zwolle heeft altijd iets magisch. De oude stad geeft nét even dat nostalgische tintje dat de dag of avond nóg gezelliger maakt.
Bedrijfsuitje Zwolle vanaf 15 tot 150 p.p.
Denk bijvoorbeeld eens aan het speelfilm bedrijfsuitje waarbij het mogelijk is om de ludieke sfeer van een afdelingsuitje te combineren met het maken van een professionele promotiefilm. We hopen binnenkort ook een invulling te mogen aan jouw bedrijfsuitje of evenement in de mooie stad Zwolle of kijk op bedrijfsuitje Overijssel voor de omgeving.
Bedrijfsuitje Zwolle Moods and Roots.
Het voordeel is dat wij ook de activiteit kunnen boeken voor jullie bedrijfsuitje in de omgeving van Zwolle, hierdoor heb je maar met één partij contact en ontvang je één complete offerte voor jullie bedrijfsuitje. Route naar jullie bedrijfsuitje vanaf Zwolle.

Contacteer ons