Resultaten voor bedrijfsuitje indoor activiteiten

bedrijfsuitje indoor activiteiten
BEDRIJFSUITJE WINTER, UITJE WINTER, WINTERUITJES, INDOOR UITJE, KERSTUITJE. De leukste winteractiviteiten!
Boordevol activiteiten en een 150m2 schaatsbaan van écht ijs! Ideaal als winteruitje, kerstuitje, relatie event, nieuwjaarsborrel. Alleen op ma t/m do van 4 t/m 14 december 2017 en 8 t/m 11 januari 2018. Oxboard segway zonder stuur Experience NIEUW IN NEDERLAND! Segway zonder stuur? Boek de Oxboard Experience Noordwijk! Op zoek naar een unieke ervaring? Ervaar de fun van rijden met een Oxboard de Segway tegenhanger uit Nederland in een 15, uur durende clinic! Ideaal als onderdeel van een bedrijfsuitje, teambuilding of vergaderbreak en te combineren met al onze overige strandactiviteiten. Indoor zeskamp v.a.
Tips en ideeën bedrijfsuitje.
Een bedrijfsuitje, personeelsfeest of groepsuitje in Praag? Wij bieden de meest uiteenlopende activiteiten om er een onvergetelijk uitje van te maken! Een geheel verzorgd bedrijfsuitje in Praag boek je al vanaf 19995, per persoon exclusief vlucht. Foute Bingo in Breda of Tilburg.
Personeelsuitjes met indoor activiteiten.
Het leukste bedrijfsuitje van dit moment met actie en spanning. ArcheryTag is een unieke combinatie tussen boogschieten en paintball. 20 200 personen. Bekijk uitje Bewaar uitje. Personeelsuitjes met indoor activiteiten. De beste uitjes met indoor activiteiten vind je op Bedrijfsuitje.nl.
Bedrijfsuitje?
Bedrijfsuitje in Brussel. Bedrijfsuitje in Namen. Bedrijfsuitje in Luik. Bedrijfsuitje in Luxemburg. Bedrijfsuitje in Vlaams-Limburg. Bedrijfsuitje in Waals-Brabant. Fun op wielen Outdoor water. Muziek en Dans Creatief Kookworkshops Nieuwsbrief. Uit vergaderen Teambuilding. Citygames Indoor Sport en Spel Outdoor Sport en Spel.
Bedrijfsuitjes Indoor Sport en Actie.
Lees meer over dit bedrijfsuitje. Klimmen, Curlen en Handboogschieten. Polysport Activiteitenpark Catering: Een geweldige combinatie indoor activiteiten Een gezellig en verrassend indoor programma, geschikt voor groepen van alle leeftijden. Deze activiteit kan zowel overdag als s avonds plaatsvinden, gecombineerd met onze diverse catering mogelijkheden.
Indoor activiteiten Bedrijfsuitjes binnen VVC.
Zeer geschikt voor grote groepen en uiteraard voorzien we jullie van de nodige hapjes en drankjes. Bekijk hier het bedrijfsuitje indoor TV Games. Indoor Bedrijfsuitjes Specials. We hebben tevens diverse specials voor binnen. Daarbij worden outdoor en indoor activiteiten gemengd.
Bedrijfsuitje indoor.
Boogschieten op locatie. Handboog activiteiten op uw eigen locatie door heel Nederland. een heerlijke dag er met elkaar tussenuit! Pop Art Stencil Graffiti in 1 workshop. Combineer twee schilderworkshops en kom tot verrassende eindresultaten. De combinatie van deze workshops maakt de uitdaging nog groter! Karate voor slakken. TAI CHI EN DE KUNST VAN COMMUNICEREN. Lekker lachen.Tai Chi is een soort Karate voor slakken. We doen vooral leuke dynamische oefeningen om je collega's' te leren hanteren. 6x actief indoor. Vindt u het ook zo moelijk om het iedereeen naar de zin te maken tijdens een bedrijfsuitje?
Bedrijfsuitje organiseren vanaf 1450, p.p. Monsterevents.
Jullie kunnen kiezen uit een breed aanbod aan activiteiten, zoals quad rijden, boogschieten, jetskiën of banaanvaren. Wat jullie ook kiezen: deze dag wordt ongetwijfeld een groot spektakel! Shooting Range: avontuurlijk bedrijfsuitje. Op zoek naar een avontuurlijk bedrijfsuitje in de buitenlucht?

Contacteer ons